Medlemsskab
Her kan vælges det almindelige helårs kontingent med én årlig opkrævning den 1/2
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Medlemsskab - (1)
Almindeligt medlemsskab i ROKK opkræves pr. 1/2 og udgør kr. 985 for hele 2020. Ved senere tilmelding reduceres kontingentet i etaper hen over året. Med denne betaling melder du dig ikke bare ind i Roskilde Klatreklub - du bliver også en del af et fællesskab. I ROKK respekterer vi hinanden: Vi hilser på folk, taler pænt til hinanden og alle hjælper alle med at klatre! Man tager del i et kollektivt ansvar for sikkerhed og for at der er rart at være i klubben. Det er vores mål at der altid er en positiv og imødekommende atmosfære. Humor og hjælp med at holde orden er altid velkomment. Dit medlemskort finder du i KlubModul app''en som fås til Android og iPhone. Du kan melde dig selv ud via menuen Mine tilmeldinger øverst til højre på forsiden.
Tilmeldte: 105/200
Betalingsplan: Årligt 01.02