Medlemsskab
Her kan vælges det almindelige helårs kontingent med én årlig opkrævning den 1/2
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(1) Medlemsskab
Betalingsplan
Årligt
Kort beskrivelse
Almindeligt medlemsskab i ROKK opkræves pr. 1/2 og udgør kr. 900 + gebyr for hele 2018. Ved senere tilmelding reduceres kontingentet i etaper hen over året. Med denne betaling melder du dig ikke bare ind i Roskilde Klatreklub - du bliver også en del af et fællesskab. I ROKK respekterer vi hinanden: Vi hilser på folk, taler pænt til hinanden og alle hjælper alle med at klatre! Man tager del i et kollektivt ansvar for sikkerhed og for at der er rart at være i klubben. Det er vores mål at der altid er en positiv og imødekommende atmosfære. Humor og hjælp med at holde orden er altid velkomment. Dit medlemskort finder du i KlubModul app''''en som fås til Android og iPhone.
293 (915) kr.