(1) Medlemsskab
Opret en profil eller log ind
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Medlemsskab
Her kan vælges det almindelige helårs kontingent med én årlig opkrævning den 1/2
Almindeligt medlemsskab i ROKK opkræves pr. 1/2 og udgør kr. 900 + gebyr for hele 2018. Ved senere tilmelding reduceres kontingentet i etaper hen over året. Med denne betaling melder du dig ikke bare ind i Roskilde Klatreklub - du bliver også en del af et fællesskab. I ROKK respekterer vi hinanden: Vi hilser på folk, taler pænt til hinanden og alle hjælper alle med at klatre! Man tager del i et kollektivt ansvar for sikkerhed og for at der er rart at være i klubben. Det er vores mål at der altid er en positiv og imødekommende atmosfære. Humor og hjælp med at holde orden er altid velkomment. Dit medlemskort finder du i KlubModul app''''en som fås til Android og iPhone.
  Pris pr. rate /  Årligt
915,00 kr.
Pris fra nu, indtil 01.02.2019.
292,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding